Butikkdesign Norge AS

 Butikkinnredning fra A til Å.

Kontakt oss

Ett av Norges eldste butikkinnredningsfirmaer

ButikkDesign Norge AS, er ett av Norges eldste butikkinnredningsfirmaer. Selskapet ble først etablert i 1992 og har siden da vært en nær samarbeidspartner til de største dagligvareaktørene i Norden. Ut fra mangeårig erfaring og kunnskap, har man vært en meget sentral samarbeidspartner i de største utrullinger/omgjøringer i det norske og danske dagligvaremarkedet, de seneste år.

Hva kan vi hjelpe deg med?

ButikkDesign Norge AS står klare til å transformere din butikk med vår ekspertise og erfaring som en ledende aktør innen butikkinnredning. Enten det gjelder å skape innovative utstillinger, optimalisere plassutnyttelse eller gi ditt butikkmiljø en modernisering, er vi din pålitelige partner.

Kompetanse og erfaring

Butikker har eksistert i Norge i lang tid. Gjennom årenes løp har det blitt store endringer i hvordan butikkene innredes og kundenes handlemønster. Vår lange erfaring og interesse for våre kunders «fag», har gitt oss en bred kunnskap om hvordan kundene i ulike bransjer vil ha sine butikker.

Solid sammarbeid

Vi setter en god dialog med kundene høyt! Derfor ønsker vi et tett samarbeid, nettopp for å få et best mulig resultat. Vi hjelper deg med å lage funksjonelle løsninger som skaper atmosfæren som kunder stortrives i. 
 

Funksjonelt form og design

Vi streber å koble perfekt design med funksjonell form som skal gjenspeile butikken du ønsker. Samtidig prøver vi hardt å tilpasse hvert prosjekt til kundens behov. Vi er glad for å få nye utfordringer som lærer oss mer om hvordan både kunden og butikkeiere ønsker innredningen.