Butikkdesign Norge AS

Våre tjenester

Kontakt oss

Butikkinnredning

Vår tilnærming til butikkinnredning går langt utover estetikken. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som går hånd i hånd med en grundig analyse av butikkens layout, produktkategorier og viktigst av alt, forbruker- og ansattstrømmer. Dette er nøkkelen til å maksimere effektiviteten i din butikk og utvide tjenestetilbudet til kundene dine.  

Display/point of sales

Display er mye mer enn bare dekorasjon i butikken din. Det representerer en strategisk tilnærming til å markedsføre, fremme og selge produkter til de verdifulle kundene som trår inn i butikken din. Gjennom nøye utformet display og effektiv promotering skaper vi en unik mulighet til å påvirke kjøpernes beslutninger og opplevelse.  

Prosjektledelse

Vi kan hjelpe deg og din virksomhet gjennom alle faser av prosjektforløpet. Uavhengig av prosjektets størrelse eller varighet, står vi klar til å lede deg gjennom hvert trinn av prosjektforløpet. Vår omfattende erfaring inkluderer en rekke prosjekter, både små og store, som gjør oss i stand til å takle selv de mest utfordrende oppgavene med tillit og suksess.  

Vareplassering

Vi forstår viktigheten av riktig vareplassering i enhver butikk. Med vår ekspertise innen butikkinnredning tilbyr vi også skreddersydde tjenester for vareplassering. Vårt mål er å hjelpe våre kunder med å maksimere effektiviteten i sine butikker ved å plassere varer strategisk for å øke synlighet og salg.

Produktutvikling

Å transformere en lovende idé til et vellykket produkt kan være en utfordrende reise. Imidlertid er det nettopp her vår spesialkompetanse innen produktutvikling kommer til sin rett. Vi har dedikert mange år til å perfeksjonere kunsten av å omskape visjoner til virkelighet. Gjennom årene har vi utviklet et bredt spekter av innovative produkter og utstyr skreddersydd for ulike typer butikker. 

Roll-outs

Med over 30 års ekspertise i bransjen har vi opparbeidet en solid kompetanse innen planlegging og gjennomføring av omfattende utrullingsprosjekter for matbutikker i hele Norge. Vårt engasjement for detaljert planlegging og nøye koordinering av transport og montering sikrer våre kunder en sømløs og effektiv levering av deres prosjekter.                  

Montasje

Vi er stolte av å tilby en omfattende butikkinnredningsservice, og det inkluderer profesjonell montering av våre skreddersydde løsninger. Vårt erfarne montørteam er dedikert til å sikre at hver eneste del av din butikkinnredning blir installert nøyaktig og med ekstra oppmerksomhet på detaljer.                                                                                                              

Prototyper

Vi er mer enn bare leverandører av standardløsninger. Hos oss er vi dedikert til å hjelpe deg med å realisere dine mest kreative ideer. Enten det dreier seg om å utvikle helt nye innredningskonsepter eller lage spesialtilpassede løsninger, står vi klare med vår ekspertise og erfaring. 

Mann i dress ser på søylegrafer

I bunnen av alle våre tjenester ligger høy kvalitet, kunnskap og god service.

Butikkdesign Norge AS er her for å hjelpe deg når du trenger en pålitelig samarbeidspartner. Send oss en melding eller ring oss for en uforpliktende samtale om dine behov.

Kontakt oss