Butikkdesign Norge AS

Aktuelt

Ta kontakt

Siste nytt fra Butikkdesign Norge

 • 28/02/2024 - ButikkDesign Norge AS 0 Kommentarer
  Test Av Ny Brødbaldakin Utrullet til Kiwi Butikker Over Hele Norge!

  Vi er stolte av å kunngjøre vellykket fullføring av vår nyeste utrulling av en test til nye brødbaldakiner til Kiwi-butikker landet over. Denne spesialdesignede baldakinen, laget av tynnplate i stål, er en del av vår omfattende innsats for å forbedre kundeopplevelsen.

   

  Les mer
 • 18/12/2023 - ButikkDesign Norge AS 0 Kommentarer
  En hjertelig julehilsen fra Butikkdesign!

  På denne tiden av året fylt av varme og glede ønsker vi å takke hver og en av dere, våre fantastiske kunder og leverandører, for deres støtte og tillit gjennom året som har gått. Det har vært en ære å få være en del av deres prosjekter.

  I ånden av generøsitet og samfunnsengasjement, har vi i år valgt å spre litt ekstra glede ved å donere til Kirkens Bymisjon. Deres viktige arbeid for å støtte de som trenger det mest, spesielt i denne høytiden, berører oss dypt, og vi er stolte over å kunne bidra til deres verdifulle arbeid.

  Les mer
 • 24/10/2023 - Butikkdesign Norge 0 Kommentarer
  Ny hjemmeside!

  Vi er glade for å kunngjøre at ButikkDesign Norge AS, , har tatt et stort skritt inn i fremtiden med lanseringen av nye moderne hjemmesider. Selskapet, som har vært en bauta i bransjen siden 1992, har alltid vært dedikert til å levere innovative og funksjonelle løsninger til noen av de største dagligvareaktørene i Norden. Nå tar vi dette engasjementet til neste nivå ved å tilby en forbedret digital opplevelse til våre kunder.

  Les mer
 • 24/10/2023 - Butikkdesign Norge 0 Kommentarer
  Snop til 2500 butikker!

  Siden januar 2017 har vi hatt i oppdrag å bytte ut alle smågodt stativene i alle Norgesgruppens butikker. Dette gjelder både Kiwi, Meny, Spar, Eurospar, Joker, Nærbutikken og Bunnpris. Samlet er dette rundt 2500 butikker som i snitt skulle ha 2,6 stativer hver. Noe som tilsvarer i ca 6500 stativer totalt.

  Les mer
 • 24/10/2023 - Butikkdesign Norge 0 Kommentarer
  Norges grønneste Kiwi

  Kiwis 40års dag  ble markert med åpningen av Norges grønneste Kiwi butikk, nemlig Kiwi Lerberg! Butikken har en klimasmart bygningskropp bestående av lavkarbon-betong, massivtre-vegger, selvbærende tretak og miljøvennlig isolasjon.   

  Les mer