Test Av Ny Brødbaldakin Utrullet til Kiwi Butikker Over Hele Norge!

Vi er stolte av å kunngjøre vellykket fullføring av vår nyeste utrulling av en test til nye brødbaldakiner til Kiwi-butikker landet over. Denne spesialdesignede baldakinen, laget av tynnplate i stål, er en del av vår omfattende innsats for å forbedre kundeopplevelsen.

 

Vår fokus på enkel montering og kostnadseffektivitet har vært avgjørende for dette prosjektet. Baldakinen er spesialkonstruert for å være enkel å sette opp, samtidig som den opprettholder soliditet og funksjonalitet. Vi har vært dedikert til å sikre at våre kunder, inkludert Kiwi, opplever den høyeste kvaliteten og mest kostnadseffektive løsningen.

Vårt team har ikke bare produsert og levert baldakinen, men vi har også personlig foliert kommunikasjonen på platene og pakket hvert kit som er sendt til hver eneste Kiwi-butikk. Dette har vært en kollektiv innsats, og vi er takknemlige for tilliten Kiwi har vist oss.

Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid og forsyne Kiwi med innovative og kundevennlige løsninger som dette baldakinprosjektet. Takk til alle involverte for deres engasjement og bidrag til suksessen til
dette prosjektet.

 

 

0
Feed

Skriv en kommentar